Wonder Woman Fortnite'a geliyor ve onu ücretsiz kazanabilirsiniz

wonder woman comes fortnite

Fortnite

'Amazon' teriminin uygun teslimatlar ve milyarderler yerine yağmur ormanları ve savaşçı kadınlar olduğu bir döneme geri dönüş, Wonder Woman ilk çıkışını yapmak üzere. Fortnite . Bu hafta sonra eşya dükkanında mevcut olacak, ancak oyuna yapılan diğer süper kahramanlık eklemelerinde olduğu gibi, Wonder Woman kupası aracılığıyla kostümü ücretsiz olarak kazanma şansınız olacak.

Wonder Woman, Fortnite eşya mağazasına 19 Ağustos 17:00 PDT / 20:00 EDT'de veya 20 Ağustos 1:00 BST'de girecek. Tam setinde Wonder Woman kıyafeti, bir Golden Eagle Wings planör, bir Athena'nın Savaş Baltası kazması, bir DC Trinity yükleme ekranı ve bir Diana'nın Mantle sırt blingi bulunur.





18 Ağustos'tan itibaren Wonder Woman kupasında rekabet edebilecek ve bu eşyaların bir kısmını daha ürün dükkânına ulaşmadan ücretsiz olarak alabileceksiniz. On maça kadar rekabet etmek için üç saatiniz olacak ve her bölgedeki en iyi performans gösteren takımlar Wonder Woman kıyafetini ve Diana'nın Mantle sırtını süsleyecek. Sekiz puan kazanırsanız – bu oldukça kolay bir başarıdır. resmi site – Onursal Amazonlar yükleme ekranını alacaksınız.

Kupaya katılmak için Epic hesabınızda iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmeniz ve 30. seviyeye ulaşmış olmanız gerekir.

YouTube Küçük Resmi

Elbette Wonder Woman, Fortnite'daki DC üçlüsünü tamamlamak için Superman ve Batman'a katılıyor. için rehberimize göz atın Fortnite Süpermen meydan okumaları veya Clark Kent skini nasıl alınır Fortnite'a biraz daha Justice League getirme hakkında bilgi için.